Accessibilitat | Auditori Barradas

Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas
Instagram Auditori Barradas

Accessibilitat

Plataformes elevadores

L'auditori té dos elevadors per a que les persones en cadires de rodes puguin accedir tant a la sala d'actes, com a la sala d'estudi i als serveis adaptats.

La plataforma inclinada és una solució pràctica que permet elevar la cadira de rodes per sobre de les escales d'una forma segura i eficaç. Té un sistema senzill per fer-la funcionar de manera autònoma, però malgrat això sempre hi ha una persona de l'equipament per ajudar o donar suport a les persones que necessitin fer-la servir.

Beepcons, orientació a través del Bluetooth

L’Auditori ja disposa d’un sistema d’orientació per a persones amb discapacitats visuals. Es tracta dels Beepcons, uns petits aparells que a través del bluetooth es comuniquen amb el telèfon de l’usuari que tingui instal·lada l’app. L’usuari rep al seu mòbil un llistat amb la informació de tots els punts ‘beepcon’ de l’equipament. Cadascun d’aquest punts avisa a la persona quan s’aproxima mitjançant un so o vibració i l’informa sobre què hi ha a la zona on es troba i a quina distància.

Aquest sistema permet que persones amb tot tipus de discapacitats visuals puguin orientar-se i moure’s autònomament per l’equipament.

Rambla Just Oliveras 56. CP: 08901 - Telf.: 93 403 29 30 - barradas@l-h.catAvís legal