Fitxa tècnica | Auditori Barradas

Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas
Instagram Auditori Barradas

Fitxa tècnica

Característiques de l'espai

L'equipament disposa de dos espais polivalents, funcionals i ben equipats on organitzar esdeveniments, presentacions, celebracions o conferències, entre d'altres, així com assajos per a grups o companyies. La disponibilitat d'aquests espais és flexible, però està subjecta a la programació dels diferents espectacles i al calendari d'ocupació.

  • Un auditori / sala d'actes amb 223 localitats en platea (butaques) + 2 localitats amb espai adaptat per a cadira de rodes. Accés a la sala per a persones amb mobilitat reduïda mitjançant salvaescales elèctric.                                                                       
  • Una sala polivalent / aula d'estudi amb capacitat de fins a 100 persones, per a actes o conferències de petit o mitjà format i que també s'ofereix com a aula d'estudi en horari de centre i en horari especial durant els períodes d'exàmens (consulteu els horaris).
  • Dues sales d'exposicions amb més de 40m linials. 

Consulteu les possibilitats de cessió i lloguer d'espais o escriviu-nos a través del mail barradas@l-h.cat.

L'auditori té una dotació tècnica per a espectacles musicals i escènics de mitjà format, consulteu els següents documents si voleu llogar la sala i necessiteu saber el material de què disposem.

Descàrrega de documents:

Rambla Just Oliveras 56. CP: 08901 - Telf.: 93 403 29 30 - barradas@l-h.catAvís legal