EL DUELO DEL HOMBRE | Ajuntament de L'Hospitalet

Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas
Instagram Auditori Barradas

EL DUELO DEL HOMBRE

Cia. Iván Góngora
Data: 17 de març de 2024
Hora: 19:00h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Una trobada solitària d'un home amb el seu interior, una trobada per compartir la seva història, la seva experiència vital i el temps que passa i no espera.

Haurà de transitar per totes les seves emocions per aconseguir travessar el seu propi dol i descobrir què vol dir ser home en l'actualitat. Voler estimar, educar, acompanyar i cuidar, però es troba perdut. S'adona que és hora de trencar la cadena dels “homes no ploren” i deixar que les llàgrimes caiguin lliurement. Hora d'asseure's amb ell mateix, qüestionar-se, arriscar-se i enfrontar-se amb el seu interior per poder descobrir qui és; hora de renéixer de les cendres amb noves llavors per sembrar.

El duelo del hombre és un espectacle on s'uneixen la dansa, el flamenc, la música i la poesia per fer visible allò que batalla dins un home en el moment actual de la vida. Un home que intenta trobar el seu lloc enmig d'aquest món que canvia constantment, on totes les creences i els valors que li han estat transmeses des de fa milers d'anys i li han permès sobreviure fins avui, ja no serveixen.

Intèrprets: Iván Góngora i Juanma Abellán "Garrapatero"

Piano: Albert Rovira
Veu i text: Amadeo Rojo
Veu: Arturo Palomares
Il·luminació: José Mulet
Fotografia: Blas de l'Amo
Agraïments: Calavidala

Dansa Metropolitana

*** Al final de l'espectacle es farà un col·loqui post-funció on el públic podrà compartir una estona de conversa amb els artistes.

  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de EL DUELO DEL HOMBRE (nova finestra)
Rambla Just Oliveras 56. CP: 08901 - Telf.: 93 403 29 30 - barradas@l-h.catAvís legal