Coral Xalesta. D'ara i d'aquí | Ajuntament de L'Hospitalet

Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas
Instagram Auditori Barradas

Coral Xalesta. D'ara i d'aquí

Acte suspès

Lamentem comunicar que per motius de salut del nostre director, el concert de demà dissabte 15/06 queda anul·lat a l'espera de nova data. Per a qualsevol dubte i/o més informació podeu dirigir-vos a coralxalesta@gmail.com.

Data: 15 de juny de 2024
Hora: 18:00h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 10 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Un cop més, la coral Xalesta explora el maridatge entre música i poesia, si és que hi ha límits entre una cosa i l’altra.

Es tracta d’un format mixt, que combina la interpretació musical i el recital poètic, al llarg del qual retrobarem peces tradicionals i poemes musicats, harmonitzades per músics actuals, la major part dels quals en plena consolidació de la seva
carrera artística.

La primera part, El Mirador, és una composició per a cor i piano de Josep Vila i Casañas, fruit d’un encàrrec del Moviment Coral Català, per ser estrenada al festival Europa Cantat Barcelona de l’any 2003. Es defineix com una fantasia coral-orquestral basada en melodies populars i tradicionals dels Països Catalans. Un total de trenta-dues cançons, la major part de les quals molt conegudes, participen en aquest recorregut musical.

La segona part és un recull de sis cançons i poemes, alguns dels quals, per bé que coneguts, redescobrirem amb les sonoritats noves i, en molts moments, sorprenents, que aporta cada harmonització.

Direcció, Pol Pastor.
Narració, Miquel Llobera.
Piano, Neus Sánchez.

  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Coral Xalesta. D'ara i d'aquí (nova finestra)
Rambla Just Oliveras 56. CP: 08901 - Telf.: 93 403 29 30 - barradas@l-h.catAvís legal