Premis VOC | Ajuntament de L'Hospitalet

Auditori Barradas

Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas
Instagram Auditori Barradas

Premis VOC

Data: 16 de febrer de 2024
Hora: 19:00h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Arriba una nova edició dels Premis VOC, Festival Òmnium de Curtmetratges, una mostra de cinema en llengua catalana que té com a finalitat estimular la producció de curtmetratges de qualitat en català, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

A l'Auditori Barradas es projectarà la Sessió I "Avui i demà" sis curtmetratges que comparteixen la idea de canvi, de trànsit, de retorn, de mons que s'abandonen i que es recuperen, de ferides que es tanquen.

Les més grans, Núria Ubach, Marta Codesido, Dubi Cano i Ulrika Andersson.
Un retrat brillant i enginyós de la vida al poble de Cabrianes: les caminades diàries de les àvies, l'església, l'horta i les festes per a les persones de la tercera edat.

Els amants, Joan Vives.
Fa anys que l'Ovidi va desaparèixer en la mar sense deixar rastre. Teresa, la seva vídua, encara continua portant-li flors al mateix lloc.

L'avenir, Santiago Ráfales.
Un succés inesperat farà que el Biel, un nen de deu anys, es replantegi el vincle que manté amb la Sara, la seva millor amiga.

Provocadora, Èlia Lorente.
La tendresa i nostàlgia de la infantesa de la Vera es veu interrompuda per un seguit de situacions que fan qüestionar-nos la naturalesa de les seves accions, temors i actituds.

Anhel de llum, Alba Cros.
Amb una mirada radicalment personal, la directora explora Barcelona i la seva llum. El sol com un llenç de la intimitat a les habitacions d'amigues, amants i el seu entorn.

Tots els meus colors, Anna Solanas i Marc Riba.
Una nena ha perdut la seva mare i, amb ella, els colors del seu món.


* Entrada gratuïta amb reserva prèvia 


L'edició dels Premis VOC d'enguany s'emmarca dins dels actes de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana que impulsa el Club Muntanyenc de l'Hospitalet.

  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Premis VOC (nova finestra)
Rambla Just Oliveras 56. CP: 08901 - Telf.: 93 403 29 30 - barradas@l-h.catAvís legal